Mysteriefabrikens deckargåtor och minidraman - som läromedel i skolan, som lek och aktivitet på alla former av barnevent och som interaktiv teater.

Mysteriefabriken erbjuder roliga och spännande deckargåtor och minidraman för barn. Vårt koncept är framtaget för att användas i alla sammanhang där barn möts och umgås - som läromedel i skolan, för barnevent på exempelvis bibliotek och som roligt temabarnkalas.
Vi utvecklar just nu konceptet till att bli en interaktiv teater att erbjudas till skolor, bibliotek, teaterveckor m m. Konceptet beräknas finnas att tillgå hösten 2019. Vi söker samarbetspartners ute i landet. Teaterpedagoger, dramapedagoger, utbildade skådespelare o dy - varmt välkommen att höra av er till oss.

Redan nu finns möjlighet att boka författarbesök från Mysteriefabriken genom Författarcentrum. Vid ett författarbesök genomförs en deckargåta i barngrupp. Boka författaren Nina Cernold här.

I vårt koncept är det fysiska mötet mellan barnen viktigt. Genom att gå in i roller och tillsammans interagera och kommunicera ges barnen/eleverna möjlighet att använda sin kommunikativa förmåga. Rollspelen är helt prestigelösa och väldigt roliga att spela. Alla utgår från sin egen nivå.

Välkommen in i Mysteriefabrikens spännande värld!